Veckobrev vecka 22-23

Hej alla barn och föräldrar!

Måndagen den 6 juni är det Sveriges nationaldag vilket innebär att skolan är stängd.

Den 7 juni kommer vi att åka på utflykt. Vi kommer att åka till Backagården, där vi kommer få titta på djuren och vad som händer på en bondgård. Detta ligger vid Ättekullaskogen och vi tar bussen dit. Alla ska ta med sig matsäck som vi äter där.

Under sista veckan kommer eleverna inte att ha några läxor. Vecka 23 kommer Annas grupp att simma onsdagen den 8 juni, då 2 måndagar har gått bort för denna grupp. Tänk på att ta med badkläder. Pias grupp simmar sista gången onsdagen den 1 juni.

Eleverna börjar avslutningsdagen den 10 juni kl. 08.30 utanför Annas klassrum (Vi träffas där ute) och slutar kl. 10.00. Tyvärr kommer inte Pia att vara med på avslutningen eftersom hennes söner tar studenten. Efter ceremonin som är ca 8.30-9.30 samlas vi i mittenrummet en liten stund.

Vi vill tacka alla elever och föräldrar för ett fantastiskt läsår. Hoppas på ett lika bra samarbete till hösten. Till hösten önskar vi vår nya kollega Ulrica Cederberg välkommen till oss och önskar Magnus lycka till med hans nya utmaningar.

Trevlig helg

Önskar

Anna och Pia

 

V.22 Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag
 

 

 

 

 

Annas grupp simmar. Matteläxa Pias grupp simmar. Veckans ord Läsläxa
v.23 Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag
LEDIG

 

Utflykt! Ta med matsäck. Annas grupp simmar.   Avslutning